Details

Adres
Van Eedenstrjitte 3
9245HL Nij Beets
Friesland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0512-461991

fax : 0512-461989

Wat wij doen:
Hospes Zinkwerk te Nij Beets is gespecialiseerd in het leveren en monteren van koper- en zinkwerk. Het bedrijf bestaat sinds 1997 en is continu gericht op kwaliteitsverbetering en innovatie van materiaal, toepassing en montage. De bouwkundige markt ontwikkelt zich voordurend. Hospes Zinkwerk volgt die ontwikkelingen op de voet.

Hospes Zinkwerk levert en monteert koper en zink in alle denkbare toepassingen en in elke gewenste maat. Maar de klant kan ook zelf aan de slag! Hospes Zinkwerk levert op afspraak complete doe-het-zelf pakketten, bestemd voor de handige klusser. De materialen kunnen bovendien binnen 48 uur worden geleverd, op maat en zonder instelkosten.

Hospes Zinkwerk voert opdrachten uit van bouwbedrijven, woningbouwverenigingen en particulieren. Vaak voert het bedrijf het complete zink- en koperwerk uit. Henk Hospes is net als al zijn medewerkers een regelrechte liefhebber van het vak. ,,Het werken met zink en koper is ambachtelijk, zegt Hospes. ,,Deze materialen hebben een eigen charme. Zink en koper doe je er als aannemer niet zomaar even bij. Het is belangrijk om grondig op de hoogte te zijn van het materiaal, van de mogelijkheden die je ermee hebt, zowel praktisch als esthetisch. Hospes Zinkwerk is qua kennis en materiaal helemaal ingesteld op deze tak van sport, zegt Hospes. ,,Bovendien zijn we altijd te porren voor speciale klussen, die een beroep doen op onze creativiteit. We doen ons werk dan ook met veel plezier. Dat zie je terug in het eindresultaat.Doelgroep:
Particulieren

Installatie van:
Water