Selecteer provincie

Ory Konstruktie-Adviesburo VOF

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Aannemers werkzaam in Gronsveld en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
De Bounamstraat 19
6247EB Gronsveld
Limburg
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
ory@xs4all.nl
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Buro Ory is een dynamisch bedrijf dat zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in advisering op het gebied van beton-, staal-, en houtconstructies.
We werken met name voor aannemers en architecten maar ook voor eigen bouwers en particulieren en voor industriële bedrijven.

Werkzaamheden bestaan uit:

* Uitwerken van statische berekeningen van o.a. funderingen, lateien, kapconstructies, spanten, beton- en staalconstructies.
* Verder deze berekeningen vertalen / uitwerken op overzichtstekeningen incl. details (autocad).
* Wapeningstekeningen uitwerken voor staalbedrijven / vlechtersbedrijven.
* Ook uitvoeren van grondonderzoek op kleine schaal (tot max. diepte van 3,0 m) middels grondboor en handsondeerapparaat voor bepalen van opbouw ondergrond i.v.m. advies aanleg fundaties maar ook bij onderzoek naar scheurvorming en bij advies gebreken pand of woonhuis.
* U kunt ons ook inschakelen voor het opstellen van onafhankelijk advies bij bouwgeschillen, waarbij constructieve tekortkomingen moeten worden onderzocht / aangetoond.
* Belangrijk is ook begeleiding tijdens de bouw / verbouw en wel controle ter plaatse van wapening, van laswerk of meedenken met opdrachtgever / aannemer bij gewenste afwijkingen van constructie.

Zelf vinden we dat we goed werk hebben geleverd als we voor de klant geld kunnen verdienen door bij het bouwproject een zo economisch mogelijk advies aan te bieden. Daarbij is het van belang dat er goed voor-overleg plaatsvindt met andere disciplines van het bouwteam voor aanvang van de bouw en dat ook tijdens het bouwproject de lijnen kort blijven en er regelmatig overleg en controle wordt gepleegd.
Openingstijden:
Maandag : 08:30 - 17:00
Dinsdag : 08:30 - 17:00
Woensdag : 08:30 - 17:00
Donderdag : 08:30 - 17:00
Vrijdag : 08:30 - 17:00 Toegankelijkheid:
kantoor alleen bereikbaar via trap vanaf straat

Diensten:
adequate -klantgerichte aanpak, betrokkenheid bij bouw, controle op bouw !, degelijk advies, grote persoonlijke inzet, praktische oplossingen

Betalingsmogelijkheden:
Bank / giro overschrijving