Selecteer provincie

Jenniskens Tuinbouwloonbedrijf & Cultuurtechniek

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Aannemers werkzaam in Horst en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Afhangweg 51
5961EA Horst
Limburg
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Maak kennis met ons bedrijf. Wij werken aan veel uiteenlopende projecten o.a. in de tuinbouw, boomkwekerij en cultuurtechniek. Onze sector is altijd in beweging. Kwaliteit en betrokkenheid bij de klant zijn sleutelwoorden in onze bedrijfsvoering. Op zoek naar een bewerking die niet op onze site staat? Neem contact met ons op. Wat wij vandaag nog niet kunnen, kan misschien morgen.

Een goed eindresultaat is ons belangrijkste streven. Kleine verschillen in afwerking kunnen een groot verschil in resultaat geven. U kunt op ons rekenen.

Ons bedrijf bestaat al sinds 1966. Wij verrichten specialistische werkzaamheden op het gebied van tuinbouwloonwerk, grondverzet, aanleg van containervelden en andere projecten in de cultuurtechniek. Door onze jarenlange ervaring in de sector kunt u rekenen op een vakkundige uitvoering van uw opdracht.

Onze klanten zijn o.a. glastuinders, (boom)kwekers, hoveniers, aannemers, opdrachtgevers voor openbaar groen en particuliere tuinbezitters. U zult merken dat de betrokkenheid van ons bedrijf bij de klant zeer groot is.

Wij zijn trots op het team dat wij klaar hebben staan. Samen staan ze garant voor vele jaren werkervaring. Zij hebben een grote deskundigheid opgebouwd op hun vakgebied.

Wij willen onze dienstverlening op een hoog niveau houden. Wat zijn uw ervaringen met ons bedrijf? Laat het ons weten. Positieve en negatieve ervaringen worden door ons gebruikt om ons werk continu te verbeteren.
Openingstijden:
Maandag : 07:30 - 18:00
Dinsdag : 07:30 - 18:00
Woensdag : 07:30 - 18:00
Donderdag : 07:30 - 18:00
Vrijdag : 07:30 - 18:00 Doelgroep:
Bedrijven

Diensten:
Graafwerk, Grondverzet, Loonwerk

Materieel:
Minigraver, Minikraan

Aangesloten bij / Certificering:
Cumela Nederland.