Details

Adres
Provincialeweg 9
2861GH Bergambacht
Zuid-Holland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
info@bobdenboer.nl
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Bekijk de website:

http://www.bobdenboer.nl

info@bobdenboer.nl

Wat wij doen:
Bob den Boer BV 'meesters in boren'

Met meer dan 10 jaar ervaring in horizontaal gestuurd boren verstaan Bob den Boer en zijn mensen hun vak. Het bedrijf is volledig gecertificeerd om zowel verticale boringen voor bodemenergie uit te voeren als horizontaal boren voor het leggen van leidingen.

Het ongecontroleerd doorboren van scheidende lagen in onze bodem leidt op termijn onherroepelijk tot aantasting van de kwaliteit van het grondwater. Mede door de kennis en inzet van Bob den Boer is er, uniek voor Nederland, een speciale boormachine ontwikkeld voor verticaal boren om de bodemwarmtewisselaars 100% gecontroleerd te kunnen plaatsen en de bodemenergie te kunnen benutten. Deze verbuisd boren methode, is inzetbaar voor aardwarmteboringen bij nieuwbouw projecten maar ook bij bestaande gebouwen van beleggers of particulier bezit. De "Ditch Witch" boormachine is niet alleen snel maar vooral minder belastend voor de bodem én verkleind de kans op milieuschade.

Bob den Boer BV werkt volgens het wettelijk vereiste boorprotocol. Professioneel van begin tot het eind. Het goed opgeleide en ervaren personeel heeft up to date technische kennis en vaardigheden in huis. Dat is de kracht van het bedrijf. Landelijke en gemeentelijke overheden, bouwmaatschappijen en aannemers, installatiebedrijven, beleggers en particulieren eigenaren van vastgoed maken graag gebruik van de boorexpertise van Bob den Boer BV.

Aardwarmte; een prima en duurzaam alternatief;
Bob den Boer BV maakt het bereikbaar.
Service:
Leidingen

Objecten:
Infrastructuur

Diensten:
Renovatie

Aangesloten bij / Certificering:
Stichting CKB, VCA, KIWA