Selecteer provincie

H & H Timmer- en Aannemingsbedrijf BV

TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt )
Vergelijk 5 Aannemers werkzaam in Stolwijk en bespaar tot 40% in slechts 2 minuten tijd!

Details

Adres
Nijverheidsweg 5
2821AT Stolwijk
Zuid-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0182-601827

fax : 0182-342653

mobiele telefoon M Hendriks : 06-53225899

Wat wij doen:
H&H Aannemers is sinds 1 maart 2000 gevestigd in Stolwijk (Zuid Holland) en voert opdrachten uit voor met name particulieren. Bedrijven die kleinschalige verbouwingsplannen hebben kunnen natuurlijk ook bij ons terecht. Ons bedrijf kenmerkt zich door maatwerk, vakkunde, snelheid en het nakomen van afspraken.

Wij hebben inmiddels in de regio vele opdrachten naar volle tevredenheid van onze klanten uitgevoerd en onze orderportefeuille groeit nog steeds.

Bouwtekening:
Indien u uw voorgenomen verbouwing aan ons wilt uitbesteden dan kunnen wij er voor zorgen dat de bijbehorende bouwtekeningen worden gemaakt.

Wij kunnen de bouwtekeningen verzorgen wanneer u uw verbouwing door ons uit wilt laten voeren. Het alleen laten verzorgen van de bouwtekeningen behoort ook tot de opties

Maatwerk:
Wij hebben al vele opdrachten uitgevoerd waarbij sprake was van maatwerk. Door vooraf goed uw wensen en mogelijkheden met u door te spreken kunnen wij verbouwingen realiseren die volledig aan uw verwachtingen zullen voldoen.

Projecten:
Om u een indruk te geven van de soort verbouwingen die wij reeds hebben gerealiseerd, hebben wij foto's van enkele verbouwingen op de website geplaatst.

Vergunning:
Met de komst van het nieuwe bouwbesluit op 1 januari 2002 is het voor veel verbouwingen niet meer nodig om een vergunning aan te vragen. U kunt altijd bij uw gemeente vragen of voor uw voorgenomen verbouwing een bouwvergunning nodig is.

ONZE KWALITEIT VERZEKERT U TEVREDENHEID!Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Nieuwbouw, Renovatie, aanbouw

Specialisatie:
Dakkapel, Keuken, Kozijnen, bouwtekening, garage, interieur